Om Oss

Om Oss: Din partner inom Minigrävmaskiner

Välkommen till billig-minigrävare.se, hos oss brinner vi för att tillhandahålla moderna minigrävmaskiner med hög och modern utrustningsnivå, innovation och kvalitet till ett bra pris som möjliggör för våra kunder att ta itu med sina projekt på ett effektivt sätt.

Vad vi erbjuder: Vårt produktutbud omfattar ett brett spektrum av minigrävmaskiner som är utformade för att utmärka sig inom olika tillämpningar oavsett om du arbetar inom byggbranschen, landskapsarbete, på gården, sommarstugan eller i någon annan miljö. Från kompakta modeller med båge som är enkla att lasta och transportera till modeller med hytt som skyddar dig mot elementen och förlänger den svenska sommaren och ger dig fler dagar att arbeta på så har vi rätt maskin för ditt jobb.

Varför Välja Oss:

  1. Kvalitetssäkring: Vi samarbetar med Kinas största producent av grävmaskiner vilket ger oss en hög standard på våra maskiner i fråga om kvalitet och tillförlitlighet.
  2. Innovation: Vi utvecklar ständigt våra modeller i samarbete med vår fabrik för att kunna leverera maskiner med de senaste innovationerna och designframstegen.
  3. Kundsupport: Hos billig-minigrävare.se hamnar du aldrig i någon telefonkö eller behöver vänta på kontorstider och att det ska bli Måndag för att nå oss. Du når oss direkt när du behöver det.
  4. Miljöansvar: Vi erkänner vikten av hållbarhet i dagens värld. Därför är samtliga våra minigrävare utrustande med motorer som håller miljöklass Euro V.
  5. Reservdelar: Vi har ett stort lokalt lager med reservdelar bland annat, hydraul pumpar, förflyttningsmotorer, larvband, startmotor, hydraulslangar, packningar, filter till olja/diesel/luft mm mm för att du snabbt ska kunna få en ny reservdel vid behov.
  6. Valuta för Pengarna: Att investera i en minigrävare från oss innebär att investera i tillförlitlighet och långsiktig värde. Våra konkurrenskraftiga priser säkerställer att du får mest möjligt ut av din investering utan att kompromissa på prestanda eller hållbarhet.

Vår vision: Vår vision är enkel: att befästa våra kunder med de verktyg de behöver för att lyckas. Oavsett om du är en privatperson, småföretagare, entreprenör eller ett storskaligt företag, är vi engagerade i att erbjuda dig bästa möjliga minigrävare och supporttjänster för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Kontakta Oss: Du når oss enkelt på mail och telefon:

Kontakt

Mail: kontakt@billig-minigrävare.se

Telefon: 072-3015504

Vanliga frågor

Hur beställer jag?

Lägg grävmaskinen du är intresserad av + de tillbehör du vill ha (Det medföljer alltid en vanlig skopa till alla modeller) i varukorgen och gå sedan till betalning. Där fyller du i dina uppgifter och önskad leveransadress sen väljer du alternativet ”Få offert” och skickar in din förfrågan. Detta är inte bindande utan vi mailar dig där efter en offert som motsvarar din beställning. Accepterar du sedan offerten så påbörjar vi leverans av din grävmaskin tillsammans med valda tillbehör.

Hur definierar man en minigrävare?

Med en minigrävare brukar menas en mindre grävmaskin som väger från 800 kg upp till ca 5 ton som mest, vilket är mycket mindre än fullstora maskiner som kan väga 20 ton. De vanligaste minigrävarna väger runt 1 ton och är i dag vanligt att privatpersoner använder till diverse olika projekt i sina trädgårdar.

Vad har ni för leveranstid?

På de maskiner och tillbehör vi har i lokalt lager så har vi en leveranstid på ca 1 vecka. På de maskiner och tillbehör som inte finns i lokalt lager och är beställningsvara så har vi en leveranstid på ca 5-8 veckor såvida du inte har tur och grävmaskinen du är intresserad av redan befinner sig i en container på väg till vårt lokala lager. Ring och prata med oss.

Vilken minigrävare ska jag välja?

Det beror självklart på ditt behov, men generellt skulle vi rekommendera att man väljer en modell med hytt då det förlänger perioden du kan använda din maskin. Det är helt enkelt trevligare att jobba med maskinen när man sitter i en hytt om det regnar eller blåser kallt etc. Generellt kan man även säga att en större maskin givetvis har mer kraft och klarar mer jobb, även om du inte har något specifikt projekt i tankarna idag där du behöver en större maskin så kanske du kommer ha det framöver vilket kan vara värt att ha i bakhuvudet. Tänk även på vilket grävdjup maskinen klarar av samt även vilken höjd den kan lasta på.

Vart tillverkas era minigrävare?

Vi har egen produktion i Kina tillsammans med våra CE certifierade partners.

Vad har ni för garantier?

Alla minigrävare säljs med reservdelsgaranti som gäller under de första 12 månaderna efter leverans. Detta innebär att trasig komponent som kan härledas till felaktig fabrikation från fabriken ersätts. Kunden får själv skruva bort den felaktiga komponenten och ersätta med den nya. Ersättning för arbetskostnad ingår ej.